Προετοιμασία αιτήσεων
σπουδών

Ενδιαφέρεστε για
"Σπουδές στο εξωτερικό";

Οι σύμβουλοι του “The Course” προσφέρουν εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη για την εισαγωγή σας σε Πανεπιστήμια που έχετε επιλέξει. Είναι στο πλευρό σας με σκοπό την επίτευξη των μελλοντικών σας στόχων.

Μεγιστοποιήστε τις πιθανότητες εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σας

Αποφύγετε χρονοβόρες διαδικασίες με υψηλά κόστη

Βασιστείτε στην μακροχρόνια εμπειρία των συμβούλων μας στην επαγγελματική και πανεπιστημιακή κατάρτιση νέων

Πλήρες Πακέτο Προετοιμασίας Αιτήσεων

Οι σύμβουλοί μας σας καθοδηγούν σε όλη τη διάρκεια των διαδικασιών για τη εισαγωγή σας σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού έτσι ώστε τίποτα να μην μείνει στην τύχη

 

Γνωριμία με τον υποψήφιο φοιτητή

Η πρώτη γνωριμία αποτελεί τη σωστή βάση έναρξης της συνεργασίας με τον υποψήφιο φοιτητή. Είναι η φάση που διαμορφώνουμε την αίτηση χωρίς να επιμείνουμε σε χρονοβόρες λεπτομέρειες. Ξεκινάμε με την καταγραφή των απαραίτητων δεδομένων όπως κατανόηση προσωπικότητας, στόχοι, βαθμολογίες μαθημάτων, εξωσχολικές δραστηριότητες.

Διαδικασία επιλογής πανεπιστημίου

Η προσέγγιση για επιλογή σχολής και χώρας γίνεται βάσει ποσοστών επιτυχίας ανάλογα με την προσωπική και οικονομική δυνατότητα του υποψήφιου φοιτητή. Οι σύμβουλοι μας επιτυγχάνουν την κατάλληλη επιλογή Πανεπιστημίου μέσω πάντα εξατομικευμένης συμβουλευτικής που υλοποιείται με γνώμονα το χρόνο σας και μέσω online διαδικασίας.

Διαχείριση χρόνου

Στο The Course γνωρίζουμε καλά πόσο αγχωτική είναι διαδικασία διαχείρισης πολλαπλών αιτήσεων στα Πανεπιστήμια. Επιπλέον, ο συνδυασμός διαχείρισης των διαφορετκών απαιτήσεων κάθε ιδρύματος με τις προθεσμίες που ορίζουν, την καθιστά ακόμη πιο πολύπλοκη. Οι σύμβουλοί μας είναι δίπλα σας και αναλαμβάνουν να παρακολουθούν όλη την απαιτούμενη διαδικασία διαχειριζόμενοι αποτελεσματικά το διαθέσιμο χρόνο που έχουν εξασφαλίσει για να ολοκοληρωθούν οι αιτήσεις με απόλυτη επιτυχία.

Διαδικασία εισαγωγής σε κάθε Πανεπιστήμιο

Η υποβολή της κάθε αίτησης στα Πανεπιστήμια επιλογής απαιτεί συγγραφή δοκιμίων(εκθέσεις ιδέων σε θεματολογία που υποδεικνύει το κάθε Πανεπιστήμιο) και συστατικών επιστολών. Η σωστή προετοιμασία για την οποία είναι υπεύθυνοι οι σύμβουλοί μας, οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα της επιτυχίας. Σας κατευθύνουν σωστά και οργανώνουν την επιλογή όλων των κατάλληλων εγγράφων για την κάθε αίτηση.

Προετοιμασία για τη συνέντευξη

Η συνέντευξη αποτελεί βασική διαδικασία των αιτήσεων στα Πανεπιστήμια με στόχο την αξιολόγηση της προσωπικότητας του υποψήφιου φοιτητή. Η προετοιμασία για τη συνέντευξη απαιτεί συγκεκριμένα βήματα που θα βοηθήσουν στην αποφυγή καίριων λαθών. Οι σύμβουλοί μας υλοποιούν role plays βασισμένα στα δεδομένα των Πανεπιστημίων επιλογής με στόχο την επιτυχία.

Υποτροφίες και αιτήσεις χρηματοδότησης

Οι σύμβουλοί μας μελετούν και υποβάλλουν την υποψηφιότητά σας για υποτροφίες που μπορεί να δικαιούστε. Η διαδικασία απαιτεί συγκριτικά δεδομένα σχολών έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη προσφορά οικονομικής βοήθειας από το Πανεπιστήμιο επιλογής.

Επιλέξτε την εκπαίδευση που σας ταιριάζει. Το The Course θα κάνει πραγματικότητα την επιλογή σας.

Είμαστε εδώ για να σας κατευθύνουμε σωστά από την αρχή μέσα από το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας που συνδυάζει γνώση κι εμπειρία. Μαζί θα επιτύχουμε να εισαχθείτε σε ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο.

Προσωπική συμβουλευτική

Συνεχής υποστήριξη

Εξατομικευμένες υπηρεσίες

Πλήρης παροχή υπηρεσιών

Επιθυμείτε μία πρώτη δωρεάν τηλεφωνική συνεδρία 30 λεπτών;