Οι σύμβουλοί μας

Ιωσήφ Κυπραίος

Ειδικεύεται στην καθοδήγηση γονέων και μαθητών με στόχο να επιτύχει την εισδοχή τους σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο εξωτερικό. Η εμπειρία του επικεντρώνεται στην προετοιμασία μαθητών για τις εξετάσεις IELTS ,TOEFL και SAT μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η αφοσίωσή του και η συνεχής εξέλιξη μέσω εκμάθησης νέων τεχνικών στις μεθόδους διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, βοηθούν τους μαθητές του να κατανοήσουν καλύτερα τους τρόπους εισαγωγής τους στα πανεπιστήμια της επιλογής τους.

  20+ Έτη

 Joseph Kypraios

Βιογραφικό

Ο Ιωσήφ από το 2003 εργάζεται στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα και είναι ο σύμβουλος του Πρέσβη για εμπορικά και οικονομικά θέματα. Λόγω του επαγγέλματός του, έχει ζήσει σε διάφορα μέρη στον κόσμο. Τη δεκαετία του ’90 εργάστηκε για εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Λονδίνο και το Δουβλίνο ως καθηγητής αγγλικών παραδίδοντας μαθήματα σε ξένους μαθητές από την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Είναι κάτοχος πτυχίου στο μάρκετινγκ και τη διοίκηση επιχειρήσεων από το American College of Greece (Deree College) και Μάστερ στην επικοινωνία από το Queen’s University στο Μπέλφαστ.

 

 Ο Ιωσήφ έχει συσσωρεύσει πάνω από 10.000 ώρες διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας σε μεμονωμένους μαθητές και σε μικρές ομάδες σχεδόν όλων των ηλικιών. Η εξειδίκευσή του είναι στις εξετάσεις IELTS, TOEFL, ECCE και ECPE των University of Cambridge και Michigan (γνωστός και ως σύνδεσμος CaMLA). Οι υψηλές βαθμολογίες των μαθητών του σε όλες τις προαναφερθείσες εξετάσεις εξασφαλίζουν θέσεις σε παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το LSE, το UCL, το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, το Queen’s University, το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, το Seneca College, το Centennial College, όπου οι φοιτητές του
παρακολούθουν ή παρακολούθησαν μαθήματα και έλαβαν το πτυχίο τους. 

 

Ως σύμβουλος και καθηγητής έχει καλή γνώση των απαιτήσεων των πανεπιστημίων και των κολλεγίων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αμερικής / Καναδά, έχει προετοιμάσει πολλούς υποψήφιους φοιτητές όχι μόνο με ακαδημαϊκό υλικό από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και του Michigan, αλλά και με τις δικές του σημειώσεις, ασκήσεις και συγγράμματα. Ο Ιωσήφ συμβουλεύει μαθητές που ενδιαφέρονται να κατευθυνθούν προς ξένα πανεπιστημιακά ιδρύματα και θα ταιριάζουν στις ανάγκες και τα θέλω τους και θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.


Ο Ιωσήφ μιλά ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά και τουρκικά και λαμβάνει ιδιαίτερη ικανοποίηση από την επιτυχία των μαθητών του στην ακαδημαϊκή τους ζωή.

Επαγγελματικά προσόντα

Συμβουλευτική & καθοδήγηση
Αποτελεσματική διδασκαλία
Ικανότητα επικοινωνίας & συνεργασίας
Αναπτυξιακός τρόπος σκέψης

Αγαπημένο ρητό
για την εκπαίδευση

Education is what survives when what has been learned has been forgotten
B.F. Skinner
B.F. Skinner